Maanantaina sykemittari näytti pokaalia liikuntatavoitteiden täyttymisen kunniaksi, taisi olla ensimmäinen kerta kesäkuun jälkeen... Eilen aloittelin jumppakautta, harvinaisen myöhään menikin tänä syksynä. Vedin kaksi step-tuntia putkeen ja täytyy sanoa kyllä että kylläpä oikein rasvat tirisi ;) Sykemittarin mukaan touhussa paloi yli 1 100 kaloria! No täytyy kyllä myöntää että vähänhän tuo lihaksissa tuntuu, normaalisti me harrastelijaohjaajat vedetään vain yksi tunti kerrallaan. Mutta olen niin tyytyväinen itseeni kun kuitenkin jaksoin vetää homman läpi pahemmin uupumatta.

No jospa tällä viikolla tavoitteet täyttyisivät taas. Se tavoitehan on 1 500 kaloria viikossa joka on osoittautunut työn, perheen ja opiskelujen kanssa aika haasteelliseksi. Etenkin nyt kun aamuisin on niin koleaa ja jatkuvasti sataa ettei pyöräileminen töihin paljon kiinnosta. Mieluummin lähden kävelylenkille vaikkapa viikonloppuna kun voin tehdä sen säiden salliessa.

On se jännä miten riittävä liikunta pitää ruokahalun kurissa. Iltaisinkaan ei ole ollut nälkä oikeastaan ollenkaan. Etenkin eilen piti ihan pakottaa itsensä syömään jotain ja pistelin rahkaa, mysliä ja mustikoita. Proteiineja pitäisi jostain saada lisää, heitelkääpä hyviä ideoita..!