Tänään oli kummipojan synttärit ja tämä kummitätihän pisteli menemään voileipäkakut, täytekakut, keksit ja karkit. Kotiin tultua tuhosin puolet äitienpäiväkakkua varten ostamastani Fazerin sinisestä (levystä siis!). Kyllähän pursotuksiin riittää vähempikin...? Kalorit syötin silti kalorilaskuriin ja taitaa mennä yli 2500 jo... Vatsa meni kyllä moisesta mässäilystä ihan totaalisesti sekaisin ja pikalähtöjä vessan suuntaan on otettu useampikin. Tiedä häntä sitten mitä ehti imeytyä rasvavarastoihin. Nyt on pitänyt syödä jo tavallista ruokaakin aika varovasti :( Olisikohan elimistö kapinoinut moista evästä vastaan vai mikä, kukaan muu ei moisesta ole kärsinyt joten ruuassa ei liene vika.

Tänä aamuna kävin taas puntarilla normaalista poiketen ja tulos oli 73.0-73.5 riippuen siitä missä kohti vaakaa seisoo. Eilisaamusta puoli kiloa - kilo vähemmän, mutta silti sitä ei lasketa kun olen pyrkinyt noteeraamaan tulokset vain kerran viikossa ettei tulisi pettymyksiä. Mies tosin tuumaili aamulla että kylläpäs näytät hyvältä ja hoikalta *nannaa itsetunnolle*.

No useamman viikon olen taas aika vähillä lipsahduksilla pärjäillyt joten pitänee hyväksyä tappio ja palata huomenna ruotuun. Anopin luona nautitun lounaan ja itse tekemäni äitienpäiväkakun jälkeen... ;)

Oikein hyvää huomista äitienpäivää jo näin etukäteen kaikille äideille ja sellaiseksi aikoville!