ura1.gif

18 viikkoa eli melkein 5 kuukautta siihen meni (punnitus on merkattu 19. viikon ALKAESSA, vähän hassua) ja nyt on ensimmäinen tavoite saavutettu reilun kuukauden verran etuajassa. Kaikesta viimeaikojen mässäilystä huolimatta!!!

Tuntuu hyvältä. Tuntuu hoikalta talveen verrattuna. Kävin pari päivää sitten shoppailemassa. Ostin pari ihanaa tyköistuvaa paitaa ja yhden tunika (tai mekkoko lie). Lähes kaikki sovitetttavat vaatteet mahtui päälle eikä sovituskopissa tullut enää tuskan hiki. Se lienee paras palkinto kaikesta kieltäytymisestä.

Saan ilmeisesti uuden vakituisen työpaikan parin viikon sisällä. Työ edellyttää "bisnespukeutumista" joten silläkin saralla tämä on mahtava juttu. Vielä ei tosin mahdu päälle läheskään kaikki ennen raskautta käyttämäni vaatteet, onhan painoakin edelleen 5-6 kg enemmän.

Tässä vähän tilastotietoa:

  • paino 82,7 kg -> 72,6 kg
  • rasva% vaa'an mukaan 43,6 -> 34,8
  • vyötärön ympärys 104 cm -> 93 cm
  • lantion ympärys 111 cm -> 102 cm
  • keskimääräinen painonpudotus 0,56 kg/viikko

Seuraava tavoitteeni on sitten normaalipaino eli 69 kiloa. Alkuperäinen aikaraja tälle oli tammikuussa, mutta jos töihin pääsen niin urakka luultavasti helpottuu kun en istu päiviä lasten kanssa kotona jääkaapin ääressä. Suunnittelin jo pyöräileväni työmatkat (14 km edestakaisin) kun muu liikunta jää varmaan aika vähälle. Imetys tosin vähenee koko ajan joten siitä ei sitten apuja tähän projektiin enää tule.