Nyt saa huilailut riittää. Paino ei ole viimeisen tiedon mukana ehtinyt huilin aikana nousta, mutta kun jumppa- ja punttistauko on kestänyt pari viikkoa tuntuu kroppa tosi veltolta.

Palasin töihin äitiysloman jäljiltä. Laihdutuksen kannalta on plussaa tässä se, että pystyn nyt paremmin kontrolloimaan mitä tarjoilen itselleni lounaaksi kun ei samoilla eväillä ruokita koko perhettä ja etenkin raskasta työtä tekevää miestä. Tänään söin lohisalaattia, nam =) Päivittäin pyöräilen työmatkoja noin 15 kilsaa. Kalorilaskuriin sen enempää kuin muutenkaan ruokiani kirjaamaan en ehdi, jospas kalorit pysyy hallinnassa vanhasta muistista. Siis mullahan on 3 alle kouluikäistä lasta (tiedoksi niille ketkä eivät ole lukeneet alusta asti). Jos ei paino ala tippua niin pitänee sitten jostain aikaa ruokien kirjaamiseen etsiä.

Töihinpaluun haittapuoli on se ettei ruuanlaittoon jää tarpeeksi aikaa ja turhan usein ratkaistaan aikaongelmaa eineksillä. "Vauva" (kohta 1v.) on ottanut töihinpaluun rankasti, ei itke perään mutta illat sylitellään. Siinä ei viitsi paljon ruokia laitella. Toinen ongelma on se että työpaikalla on kahvihuoneessa aina tarjolla keksejä =(

Pitäisi varmaan ostaa jotain vähäkalorisia välipalapatukoita tms. kun monesti on nälkä kun työpäivä päättyy. Pitäisi jaksaa polkea vielä kotiin ilman että haen matkan varrelta suklaata tms.

Tilasin muuten tänään viimeinkin sykemittarin motivoimaan tuota liikkumispuolta!