Kiva huomata että täällä on käynyt vieraita vaikken juuri blogiani ole missään mainostanutkaan. Tämä kun on vielä kovin keskeneräinen...

Almalle vastaus kysymykseesi: mulla on sellainen vaaka joka näyttää paitsi painon myös rasva- ja nesteprosentin. Ostin ihan tätä projektia varten. En sitten tiedä kuinka luotettavia ne on mutta ihan kiva on seurata miten rasvaprosentti pienenee. Tammikuussa rasva oli 43,6 ja viimeisin 35,8. Ajattelin kyllä että pitäis ihan vertailun vuoksi mittauttaa rasva muuallakin jos sattuisi kohdalle moinen mahdollisuus.

Juu tavoite tuntuu lähestyvän vauhdilla. Ei haittaa, uusia syntyy koko ajan wink.gif Eiköhän se tahti ala tästä tasoittumaan kun normaalipainon raja lähestyy - valitettavasti. Ja imetyskin alkaa olla loppusuoralla, vauva on ensi viikolla 10 kuukautta ja on maistellut jo pari kertaa hapanmaitotuotteita. Tavoitteena on lopetella tuossa 1-v. päivän tienoilla imetystä, luulenpa ettei äidin paino enää sitten tipu ollenkaan helposti.

Rekisteröidyin pari päivää sitten käyttäjäksi Kalorilaskuriin ja sitä kautta aloin enemmän kiinnittämään huomiota ruuan ravintoarvoihin ja suosituksiin. Ruokavalioon on tullut proteiineja on tullut lisää ja samoin rasvaa! Eikä ole nälkä vaikka päivittäinen kalorimäärä on pysynyt noin 1500-1600 välillä. Kun tulee liikuttua enemmän niin sitten syönkin enemmän. Ihan tuon imetyksen takia yritän pitää päivittäisen vajeen siinä 500 kalorin tietämissä ettei vauva vaan missään nimessä kärsi tästä laihdutuksesta.

Aikoinaan laihdutin Painonvartijoissa nämä samaiset 13 kiloa (81->68 muistaakseni). Ruokavalio on kyllä nyt selvästi erilainen. Painonvartijoiden ohjeilla oli tarkoitus mennä nytkin, mutta ostin uuden tietokoneen ja vanha PV:n cd ei sitten toimikaan Vistassa :( En raskinut uutta ostaa.